RENTA EXPANDERAR OCH ÖPPNAR

NY DEPÅ I CENTRALA STOCKHOLM!

Renta öppnar en helt ny depå i centrala Stockholm vid Globen och Tele2 Arena, som

tillsammans med Sollentuna blir den andra depån i huvudstaden.

Renta fortsätter att expandera och har tecknat avtal om att öppna en helt ny depå på Slakthusgatan 24 intill Globen och Tele2 Arena.
Inklusive Borås, Jönköping och Hässleholm öppnar Renta sin fjärde depå under 2019 och sammanlagt nr 29 i ordningen.
Tillsammans med depåerna i Sollentuna, Bålsta, Enköping och Västerås, stärker Renta sitt erbjudande och tillgänglighet i huvudstaden genom öppningen av Globen-depån.

 

– Nu tar vi oss ann Stockholm på riktigt och detta är bara början på vår expansion i huvudstaden.
Stockholm är en viktig marknad för oss i och med vår satsning att bli nationella och Globen-depån knyter ihop det bra med depåerna runt Mälaren.
Vi har dessutom många kunder runtom i landet som verkar i Stockholm, så det kommer bli extra spännande att kunna erbjuda dem den            tillgänglighet och service de är vana att uppleva, nu också i Stockholm.”

Joacim Johansson, Vd för Renta

Depåöppningen förväntas ske i början på april 2019.

För ytterligare information vänligen kontakta

Joacim Johansson, Vd

joacim.johansson@renta.se

 

070-104 07 00
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Renta

Renta hyr ut maskiner och annan utrustning till främst bygg- och anläggningsbranschen. Bolaget erbjuder ett brett utbud av produkter och

tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Renta har idag 28 depåer runt om i Sverige och ingår i finska Renta Group som fokuserar på stark tillväxt genom att kraftigt investera i nya depåer och utrustning. Koncernen har totalt över 530 anställda i Sverige, Norge och Finland med en omsättning 2018 på mer än 1600 MSEK årsbasis.

Klicka här för att ladda ner en kopia i pdf.